Car Wrecks CLE Seminar, South Texas College of Law

The Online Registration period for this event has expired.

Registration

Event:

Thursday, 3/8/2018


Location

South Texas College of Law, Houston

1303 San Jacinto St., Houston

South Texas College of Law does NOT have on-site parking. 

Please allow yourself extra time to locate all-day parking.  

Details

Car Wrecks CLE Seminar - Houston

March 8, 2018
South Texas College of Law
1303 San Jacinto St., Houston
On site registration opens at 8:00 a.m., first speaker at 9:00 a.m. Adjourn at 5:00 p.m.


CLE Agenda
Earn up to 7.0 hours MCLE credit

8:00am

Registration Opens

8:45 9:00am

Welcome - Glenn W. Cunningham, TTLA President, San Antonio

Introductions - Megan Daic, Moderator, Houston

9:00 – 9:30am
0.50 hr

Jury Charge
SPEAKER:     Thad Spalding, Dallas

9:30 – 10:00am
0.50 hr

Taking the Leap: Starting Your Own Solo Practice
SPEAKER:     Megan Daic, Houston

10:00 – 10:30am
0.50 hr

Damages
SPEAKER:     Sean Lyons, San Antonio

10:30 – 10:50am
20 min

Break

10:50 – 11:20am
0.50 hr

Expedited Action Cases
SPEAKER:     Greta Braker, Odessa

11:20 – 11:50am
0.50 hr

UM/UIM
SPEAKER:     Brooks Schuelke, Austin

11:50am – 12:00pm
10 min

Pick up Lunch

12:00 – 1:00pm
1.00 hr

Judicial Panel featuring Judge Robert Schaffer of 152nd, Judge Sylvia Matthews of 281st, and Judge Daryl Moore of 333rd moderated by Kevin Camp, Houston

1:00 – 1:30pm
0.50 hr

Discovery: How to Protect Your Client’s Medical Records, Employer Records, Worker’s Comp Records and Health Insurance Portability and Accountability Act (HIPAA)
SPEAKER:     Stan Putman, Jr., Austin

1:30 – 2:00pm
0.50 hr

Winning Critical Evidentiary Battles with Trial Briefs
SPEAKER:     Dan Christensen, Austin

2:00 – 2:30pm
0.50 hr

Mining Social Media: Investigational Tools and Staying Ethical
SPEAKER:     Lawrence Morales II, San Antonio

2:30 – 2:50pm
20 min

Break

2:50 – 3:20pm
0.50 hr

Prepping the Plaintiff
SPEAKER:     Jim Mitchell, Dallas

3:20 – 3:50pm
0.50 hr

Cross Examination
SPEAKER:     Quentin Brogdon, Dallas

3:50 – 4:20pm
0.50 hr

Transportation Network Company
SPEAKER:     Heather Long, Dallas

4:20 – 4:50pm
0.50 hr

Subrogation
SPEAKER:     Michael Gomez, Houston

5:30 – 7:30pm

TTLA Reception hosted by the Advocates Board of Directors
Christian's Tailgate Bar & Grill
1012 Congress Ave.
Free for all CLE Seminar attendees
Sponsored by: Kristynik Settlement Group


Click here for printable Agenda

This program is open to non-TTLA members who qualify for membership

 

Registration

Event:

Thursday, 3/8/2018


Location

South Texas College of Law, Houston

1303 San Jacinto St., Houston

South Texas College of Law does NOT have on-site parking. 

Please allow yourself extra time to locate all-day parking.  


Powered by

Powered by SeminarWeb.com