Car Wrecks CLE Seminar Dallas at the Belo Mansion & Pavilion

The Online Registration period for this event has expired.

Registration

Event:

Thursday, 10/4/2018


Location

Belo Mansion & Pavilion
2101 Ross Avenue, Dallas 75201

http://www.belomansion.com

Self-parking is available at the Belo Mansion - $10 payable on site, cash or credit card

Details

Car Wrecks CLE Seminar at the Belo Mansion & Pavilion, Dallas

Thursday, October 4, 2018
Belo Mansion & Pavilion
2101 Ross Avenue, Dallas 75201
On site registration opens at 8:00 a.m., first speaker at 9:00 a.m. Adjourn at 5:00 p.m.



2018 CAR WRECKS CLE SEMINAR – Program Agenda
Belo Mansion & Pavilion, Dallas • October 4
CLE Program Chair: Judy Kostura
Earn up to 7.0 hours MCLE credit including 0.50 ethics
This course has been approved by the Texas Board of Legal Specialization for certification and recertification in the following fields:
7.00 Civil Appellate Law
7.00 Civil Trial Law
7.00 Personal Injury Trial Law

8:00am

      Registration Opens and Breakfast

8:45am – 9:00am

      Welcome – Glenn W. Cunningham, TTLA President, San Antonio
      Introductions – Brent Walker, Moderator, Dallas

9:00am – 9:30am
0.50 hr

      Let the Jury Charge be Your Guide
      Speaker:   Thad Spalding, Dallas

9:30am – 10:00am
0.50 hr

      Taking the Leap: Starting Your Own Solo Practice
      Speaker:   Elizabeth Larrick, Austin

10:00am – 10:30am
0.50 hr

      Developing Damages Early
      Speaker:   Sean Lyons, San Antonio

10:30am – 10:50am
20 min

      Break

10:50am – 11:20am
0.50 hr

      Expedited Action Cases
      Speaker:   Greta Braker, Odessa

11:20am – 11:50am
0.50 hr

      Uninsured/Underinsured Motorist Claims: The Nuts & Bolts
      Speaker:   Brooks Schuelke, Austin

11:50am – 12:00pm
10 min

      Pick up lunch

12:00pm – 1:00pm
1.00 hr

Judicial Panel featuring Judge Melissa Bellan, Dallas County Court at Law 2, Judge Martin Hoffman of the 68th Civil District Court and Judge Ken Molberg of the 95th Civil District Court moderated by Cullen McMahon, Dallas

1:00pm – 1:10pm
10 min

      Break

1:10pm – 1:40pm
0.50 hr

      Discovery: How to Protect Your Client’s Medical Records, Employer Records,
      Worker’s Comp Records & Health Insurance Portability and Accountability Act
      (HIPAA)
      
Speaker:   Stan Putman, Jr., Austin

1:40pm – 2:10pm
0.50 hr

      Winning Critical Evidentiary Battles with Trial Briefs
      Speaker:   Dan Christensen, Austin

2:10pm – 2:40pm
0.50 hr
Incl. 0.50 hr ethics

      Mining Social Media: Investigational Tools and Staying Ethical
      Speaker:   Danae N. Benton, Dallas

2:40pm – 3:00pm
20 min

      Break

3:00pm – 3:30pm
0.50 hr

      Preparing the Plaintiff to Testify
      Speaker:   Jim Mitchell, Dallas

3:30pm – 4:00pm
0.50 hr

      Cross Examination
      Speaker:   Quentin Brogdon, Dallas

4:00pm – 4:30pm
0.50 hr

      Transportation Network Companies
      Speaker:   Heather Long, Dallas

4:30pm – 5:00pm
0.50 hr

      Subrogation: Or Who Gets What from Your Client’s Recovery?
      Speaker:   Michael Gomez, Houston


This program is open to non-TTLA members who qualify for membership

Moxie's Grill & Bar
The Crescent
100 Crescent Court, Ste. 140

Registration

Event:

Thursday, 10/4/2018


Location

Belo Mansion & Pavilion
2101 Ross Avenue, Dallas 75201

http://www.belomansion.com

Self-parking is available at the Belo Mansion - $10 payable on site, cash or credit card


Powered by

Powered by SeminarWeb.com